Privatlivspolitik i forbindelse med samarbejde

 

  1. Formålet med og retsgrundlaget for behandling af dine og dit barns personoplysninger.

Vi behandler alene dine oplysninger for at kunne udføre vore arbejdsopgaver.

  1. Kategori af personoplysninger

Vi behandler overordnet alene almindelige oplysninger, som fx navn, adresse mv., men i enkelte tilfælde behandler vi en særlig kategori af personoplysninger – følsomme oplysninger som fx helbredsoplysninger om et barn. Dette sker efter indhentelse af konkret samtykke hertil.

  1. Modtagere eller kategori af modtagere

Som udgangspunkt er det alene indehaveren af eller ansatte hos Læringsveje.dk, der anvender de personoplysninger, som vi har om dig eller dit barn. Oplysningerne behandles altid fortroligt. Vi anvender dog eksterne leverandører i forhold til fx. elektronisk behandling af data.

  1. Opbevaring af personoplysninger

Læringsveje.dk opbevarer personoplysninger i henhold til retningslinjer på området. Overordnet opbevarer vi alene personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne udføre vores arbejdsopgaver. Eksempelvis sletter vi som udgangspunkt oplysninger om dig og dit barn, når vort samarbejde ophører. Sletningen foregår senest 3 måneder efter endt samarbejde.

  1. Når du indgår et samarbejde med Læringsveje.dk giver du automatisk samtykke til ovenstående privatlivspolitik.
  2. Retten til at trække samtykke tilbage

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, som du finder nederst i dette dokument. Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

  1. Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig og dit barn.

Du har ret til at få urigtige oplysninger rettet.

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig og dit barn, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine oplysninger på. Du finder datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk. Her kan du også læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder.

  1. Kontaktoplysninger

Læringsveje.dk

Vibevej 3, 6500 Vojens

Indehaver: Line Baun Christensen

Mail: line@laeringsveje.dk

Mobil: 50918728