Privat læseundervisning

 

Drømmer dit barn om at blive en bedre læser?

Så kan jeg tilbyde et individuelt læsekursus, som tilrettelægges, så det passer nøjagtigt til dit barn.

 

Eksempler på hvad jeg kan hjælpe med: At knække læsekoden, ordblindhed eller “jeg er testet til at ligge i “gul” i ordblindetesten”, læsehastighed, større læseglæde, stavning og meget mere.

Hør om jeg kan hjælpe dit barn? Kontakt mig her

 

Indledende samtale og test

Et læsekursus indledes altid med et personligt møde, hvor jeg, efter en indledende samtale, tester barnet fagligt. Ud fra testresultaterne og samtalen vil jeg kunne klarlægge nøjagtigt, hvad der er barnets udfordring og vil derefter tilrettelægge kurset efter det. I vil efter mødet få tilsendt et tilbud på et fagligt kursus til jeres barn, hvis I ønsker det. Timeprisen på faglige kurser finder I herunder.

Den indledende samtale og testning koster 625 kr. pr. påbegyndt time plus kørsel. Som regel skal der afsættes ca. to timer til det første møde.

 

Et læsekursus kan købes i følgende pakker:

10 timer. 625 kr. pr. time.

20 timer. 575 kr. pr. time.

40 timer. 525 kr. pr. time.

 

Sådan foregår det:

Efter det indledende møde aftaler vi, hvornår læseundervisningen skal starte og på hvilken ugedag og på hvilket tidspunkt den skal foregå.

Der undervises typisk 1 time ad gangen enten 1 eller 2 gange om ugen alt efter, hvad vi aftaler. 1 undervisningstime udgør 50 minutter.

Undervisningen vil bære præg af leg, bevægelse og spil, fordi det er videnskabeligt bevist, at vi bedre husker det, vi lærer, når vi bevæger os. Desuden er det min erfaring, at det er motiverende for børnene at lære på denne måde – Og så synes børnene også det er sjovt! Og det må meget gerne være sjovt at lære 🙂

Undervisningen foregår i barnets eget hjem. Jeg medbringer alle materialer til undervisningen. Dette er inkluderet i prisen.

Køber betaler for underviserens kørsel til og fra undervisningsstedet. Kørsel afregnes med statens takst på 3,54 kr. pr. kørte km.

Betalingen for et læsekursus deles op i “bidder”, således at der betales for en måneds undervisning ad gangen hver d. 1. i måneden.

Læsekurser er momsfritaget.

 

Se hvad andre kunder fortæller om læsekurserne her.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende indledende samtale, og hør om jeg kan tilbyde netop den hjælp, som dit barn har behov for.