Læseundervisning til private

 

Drømmer dit barn om at blive en bedre læser?

Så kan jeg tilbyde et individuelt læsekursus, som tilrettelægges, så det passer nøjagtigt til dit barn.

 

Eksempler på hvad jeg kan hjælpe med: At knække læsekoden, ordblindhed eller “jeg er testet til at ligge i “gul” i ordblindetesten”, læsehastighed, større læseglæde, stavning og meget mere.

 

Min datter har nu fået privat læseundervisning af Line i en periode. Hun fik med det samme tillid til Line og har under hele forløbet glædet sig til den ugedag, hvor Line kom. Hun synes undervisningen har været sjov og anderledes, end den hun kender fra skolen. Og så virker det altså bare 🙂 Hun er gået fra knap at kunne huske alle bogstaverne til at kunne læse på begynderniveau i løbet af de få måneder Line er kommet her hos os.” 

 -Mor til barn, som er i gang med privat læseundervisning.

Indledende samtale og test

Et læsekursus indledes altid med et personligt møde, hvor jeg, efter en indledende samtale, tester barnet fagligt.

Ud fra testresultaterne og samtalen vil jeg kunne klarlægge nøjagtigt, hvad der er barnets udfordring og vil derefter tilrettelægge kurset efter det.

I vil efter mødet få tilsendt et tilbud på et læsekursus til jeres barn, hvis I ønsker det. Timeprisen på læsekurser finder I herunder.

Den indledende samtale og testning er gratis og varer som regel ca. 1,5 time.

Ved kørsel i forbindelse med det indledende møde på mere end 20 km fra Vojens må der påregnes et kørselsgebyr.

 

Et læsekursus kan købes i følgende pakker:

 

10 timer. 650 kr. pr. time.

20 timer. 625 kr. pr. time.

40 timer. 600 kr. pr. time.

 

Samtidig med at X har flyttet sig fagligt, så oplever jeg også, at hun er blevet mere motiveret for skolearbejdet, og at hun har fået en større tro på, at hun godt kan.

Hun har også lettere ved selv at sidde og løse en opgave nu. Førhen skulle jeg altid sidde ved siden af hende, når hun skulle lave lektier

– Mor til barn, som er i gang med privat læseundervisning.

Sådan foregår det:

Efter det indledende møde aftaler vi, hvornår læseundervisningen skal starte og på hvilken ugedag og på hvilket tidspunkt den skal foregå.

Der undervises typisk 1 time ad gangen enten 1 eller 2 gange om ugen alt efter, hvad vi aftaler. 1 undervisningstime udgør 50 minutter.

Undervisningen vil bære præg af leg, bevægelse og spil, fordi det er videnskabeligt bevist, at vi bedre husker det, vi lærer, når vi bevæger os. Desuden er det min erfaring, at det er motiverende for børnene at lære på denne måde – Og så synes børnene også det er sjovt!  -Og det må meget gerne være sjovt at blive bedre til at læse 🙂

Undervisningen foregår i barnets eget hjem. Jeg medbringer alle materialer til undervisningen. Dette er inkluderet i prisen.

Køber betaler for underviserens kørsel til og fra undervisningsstedet. Kørsel afregnes med statens takst på 3,52 kr. pr. kørte km.

Betalingen for et læsekursus deles op i “bidder”, således at der betales for en måneds undervisning ad gangen hver d. 1. i måneden.

Læsekurser er momsfritaget.

 

Se hvad andre kunder fortæller om læsekurserne her.

 

“Du er fantastisk til at fange det enkelte barn lige hvor det er og gøre det sjovt. Du fik C til at koncentrere sig i længere tid om ting han normalt ikke finder interessant, nemlig skolerelaterede opgaver”

– Mor til skolestarter, som fik hjælp til at komme godt i gang med læsningen.

Kan varmt anbefale Line Baun Christensen Hun er virkelig dygtig. Sætter sig godt ind i udfordringerne og arbejder målrettet samt opnår hurtigt resultater

– Mor til et barn, som er i gang med privat læseundervisning. 

Sådan klarer du nemt den daglige læsning med dit barn

Få 6 læsetips til, hvordan du på en nem måde kan klare den daglige læsning med dit barn i en travl hverdag.

 

Du bliver samtidig tilmeldt Læringsveje.dks nyhedsbrev, hvor du løbende får masser af inspiration til læsningen med dit barn.

Tak for din tilmelding!