Brugsbetingelser for www.læringsveje.dk

Ved at benytte Læringsveje.dk accepterer du at være bundet af nærværende brugsbetingelser. 

Enhver fravigelse fra brugsbetingelserne skal ske på skrift og være underskrevet af Læringsveje.dk for at være gyldig.

1. Rettigheder på Læringsveje.dk

1.1 Indholdet på Læringsveje.dk

Indholdet på Læringsveje.dk, inklusiv layout, tekst, billeder og lyd tilhører Læringsveje.dk. Brugen og indholdet er underlagt almindelige danske bestemmelser om ophavsret.

1.2 Misbrug af indhold

Enhver misbrug, kopiering, redistribuering, publicering, modificering eller lignende brug af indholdet på Læringsveje.dk uden en skriftlig tilladelse fra Læringsveje.dk er forbudt, og kan medføre erstatningsansvar i henhold til dansk rets almindelige erstatningsretlige regler. Ved misbrug kan Læringsveje.dk hæve en handel uden varsel.

1.3 Gør brug af indhold

For at kunne gøre brug af indholdet på Læringsveje.dk skal du indgå en aftale med Læringsveje.dk om enten køb af materiale eller enkeltdownloads.

2.  Ansvarsbegrænsning

Du påtager dig det fulde ansvar og  risiko ved brug af www.læringsveje.dk

3. Links

3.1 Links til trejdepart

www.læringsveje.dk indeholder til tider links til tredjeparts hjemmesider. Vi påtager os ikke ansvaret for (mis-)brugen af personlige oplysninger på de eksterne internetsider, og vi opfordrer dig derfor til at læse den politik om beskyttelse af personlige oplysninger, der anvendes på disse og andre hjemmesider, når du besøger dem.

4.  Ændringer i Brugsbetingelser

Ændringer i vores brugsbetingelser er til tider nødvendige. Læringsveje.dk kan ensidigt ændre i brugsbetingelserne. Vi opfordrer dig til regelmæssigt at læse den seneste version af brugsbetingelserne, så du er sikker på, at du er bekendt med dem.

5.  Spørgsmål

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål til vores brugsbetingelser, er du velkommen til at kontakte os på telefon 50918728 eller sende os en email til: Line@laeringsveje.dk

6. Lovvalg og værneting

Disse brugsbetingelser er underlagt dansk lovgivning, og enhver tvist angående brugsbetingelser skal afgøres i henhold til dansk lovgivning.

 

Brugsbetingelserne er opdateret i januar 2020.

Sådan klarer du nemt den daglige læsning med dit barn

Få 6 læsetips til, hvordan du på en nem måde kan klare den daglige læsning med dit barn i en travl hverdag.

 

Du bliver samtidig tilmeldt Læringsveje.dks nyhedsbrev, hvor du løbende får masser af inspiration til læsningen med dit barn.

Tak for din tilmelding!