2 dages læsekursus i efterårsferien

– Lær at læse de 120 ord hurtigt, sikkert og nemt.

 

Bøvler dit barn med at få tempo på læsningen?

-Eller med at kunne afkode “helt almindelige” danske ord?

 

Læsekursus i de 120 ord

 

 

Så kan et kursus i læsning af de 120 ord være lige noget for dit barn.

 

Når man hurtigt og sikkert kan læse de 120 mest anvendte danske ord, kan man faktisk læse op til 50% af en hvilken som helst dansk tekst! Det er altså af stor betydning at kunne læse disse ord hurtigt, nemt og sikkert.

-Og det er der rigtig god mulighed for at få lært, ved at deltage i et læsekursus med fokus på netop disse ord.

På læsekurset vil ordene blive trænet på mange forskellige måder igennem leg, spil og bevægelse. Det at se og læse ordene på mange forskellige måder og i forskellige sammenhænge er nemlig med til at læsningen af de enkelte ord kan blive automatiseret – og dermed hurtigere og  mere sikker.

Er det “kun” nogle bestemte ord ud af de 120 ord, som dit barn synes, er svære at afkode, vil dit barn få mulighed for at øve sig ekstra meget på læsningen af netop disse ord.

 

 
Praktiske oplysninger om kurset:

Tidspunkt: Mandag d. 17. og tirsdag d. 18. oktober 2022. Begge dage fra kl. 8.30 – 14.00

Underviser: Lærer med ekspertise i læsning og indehaver af Læringsveje.dk: Line Baun Christensen.

Antal elever på kurset: Max 4 elever. Dette sikrer god tid til den enkelte.

Pris: 1645 kr for begge dage inkl. materialer, vand/saft og frugt. Madpakke skal medbringes.

Gave: 1 sæt laminerede spillebrikker med de 120 ord samt vejledning til lege og spil, så I kan fortsætte læsetræningen derhjemme.

Sted: Fælleshuset Vedsted, Skovbyvej, Vedsted, 6500 Vojens. – Kun knap 15 minutters kørsel fra Haderslev, Aabenraa og Rødekro og 10 minutters kørsel fra Vojens.

Tilmelding senest d. torsdag d. 13. oktober 2022: Tilmeld dit barn ved at sende en sms eller ringe til 50918728. Eller send en mail ved at klikke her.

 

NB! Sidst jeg afholdt kurset var interessen for kurset stor, og jeg måtte oprette venteliste, så vent ikke for længe med at tilmelde dit barn.

” Vores datter fik styr på læsningen af de 120 ord, da hun deltog på et læsekursus hos Læringsveje.dk. -Og så synes hun bare, at undervisningen var super sjov og afvekslende. Så ja, jeg kan kun anbefale dine læsekurser til alle, der har brug for lidt ekstra læsetræning”

-Mor til barn, som har deltaget i et læsekursus med fokus på de 120 ord,  sommer 2020

“Vi synes, det var et rigtig godt kursus. Vores søn har fået mere tempo på sin læsning og har efterfølgende haft mere gå-på-mod i forbindelse med læsning. Vi er klar til også at sende de 2 mindre søskende på læsekursus hos dig!”

-Mor til barn, der har deltaget i et læsekursus med fokus på de 120 ord, sommer 2020

Sådan klarer du nemt den daglige læsning med dit barn

Få 6 læsetips til, hvordan du på en nem måde kan klare den daglige læsning med dit barn i en travl hverdag.

 

Du bliver samtidig tilmeldt Læringsveje.dks nyhedsbrev, hvor du løbende får masser af inspiration til læsningen med dit barn.

Tak for din tilmelding!