Lærerige Workshops for før skolebørn ca. 4 ½ til 6 år.

 – perfekt til kommende skolestartere. Lær bogstaver og tal!

 

Bogstav-workshop:

Her leges der med bogstaver, bogstavernes form og bogstavlyde på alle mulige måder.

Der vil være ca. 10 forskellige aktiviteter, som børnene kan hoppe ombord i. Alle aktiviteter har præg af leg. Det er muligt at være flere børn om aktiviteterne.

Formål: At vække børnenes interesse for bogstaver på en sjov og legende måde. At gøre dem interesserede i bogstaver og skriftsprog. At bidrage til at børnene tilegner sig viden om bogstavernes form, lyde mv.

 

Tal-workshop:

Her leges der med tal, mængder og talrækkefølgen fra 1 – 10. Der vil være ca. 10 forskellige aktiviteter, som børnene kan hoppe om bord i. Alle aktiviteter har præg af leg.

Det er muligt at være flere børn om den enkelte aktivitet.

Formål: At vække børnenes interesse for tal på en sjov og legende måde. At gøre dem interesserede i tal og mængder samt bidrage til at de tilegner sig ny viden om tal, mængder, talrækkefølge mv.

 

 

Forløb og varighed:

Hver workshop varer ca. 2 timer.

Jeg starter med et lille kort oplæg om bogstaver eller tal, og derefter introducerer jeg de forskellige aktiviteter. Max. 20 deltagende børn pr. workshop.

Mine workshops egner sig perfekt som en ny og anderledes aktivitet i børnehaven, på biblioteket, i den lokale forening eller……

Pris: 2500 pr. workshop eks. moms inkl. materialer plus kørsel.

Tilbud ved køb af begge workshops: 4500 kr. eks. moms inkl. materialer plus kørsel.

 

Workshops kan evt. kombineres med mit foredrag: “Lærerige aktiviteter for skolestartere”, som henvender sig til både forældre til kommende skolebørn og til fagpersonale i fx børnehaven, som arbejder med “skolegruppen”. Foredraget er spækket med gode idéer til lærerige aktiviteter med kommende skolebørn, som er lige til at gå til derhjemme eller i institutionen. Læs mere om mine fordrag og faglige oplæg her.

Normalpris: 3200 kr for 1 times foredrag eks. moms plus kørsel.

Samlet tilbud:

1 workshop og 1 times foredrag: 5000 kr. eks. moms plus kørsel

2 workshops og 1 times foredrag: 7000 kr. eks. moms plus kørsel

 

Ønsker du mere viden om mine workshops, eller ønsker du en workshop tilpasset dine egne ønsker, så kontakt mig gerne for et uforpligtende tilbud her.