Hjælp selv dit barn med læsningen

 

Bliv klædt godt på til selv at hjælpe dit barn med læsningen

 

Pakken giver dig viden om dit barns læseniveau og sikrer dermed, at du kan hjælpe dit barn nøjagtig på barnets niveau. Udover dette får du også gode råd og idéer til sjove læseaktiviteter, som passer netop til dit barn.

 
“Gør det selv -pakken” indeholder:

Test – Jeg laver en eller flere små læse-tests med dit barn. Når testene er opgjort, vil du modtage en kort skriftlig beskrivelse af dit barns læseniveau og af de grunde, der kan være til eventuelle læsevanskeligheder. Dette giver dig et godt og præcist indblik i dit barns læseniveau. Testningen foregår enten hjemme hos jer eller på mit kontor i Haderslev.

Gode råd – Du vil skriftligt modtage gode råd og idéer til, hvordan du kan arbejde videre med sit barns læsning på en god og givende måde. Alle råd og idéer er tilpasset nøjagtigt til dit barns læseniveau. Dette sikrer, at dit barn kommer ind i en positiv læse-udvikling. Mine gode råd og idéer vil være præget af min grundholding om, at det skal være sjovt at lære at læse. Du vil derfor modtage råd og idéer til aktiviteter, der indholder elementer af leg, spil og bevægelse.

 

Pris: “Gør det selv- pakken” koster i alt 2200 kr plus kørsel, hvis testningen foregår hjemme hos jer.

 

Har du spørgsmål til “Gør det selv-pakken”, så kontakt mig endelig på mobil: 50918728 – Det er naturligvis helt uforpligtende.

Sådan klarer du nemt den daglige læsning med dit barn

Få 6 læsetips til, hvordan du på en nem måde kan klare den daglige læsning med dit barn i en travl hverdag.

 

Du bliver samtidig tilmeldt Læringsveje.dks nyhedsbrev, hvor du løbende får masser af inspiration til læsningen med dit barn.

Tak for din tilmelding!